-
Dlaczego ona nie jest zielona ?
Dlaczego moja żabka rogata nie jest zielona, zrobiła się brążowa i wyszły jej 3 zielone paski (ZDJĘCIE W ZAŁĄCZNIKU), jakby ktoś jej zrobił grafitti.
Co mam zrobić żeby była intensywnie zielona ? Dodam że dużo je (bardzzoo dużżżo), ma oswietlenie, w terra jest dosyć duzo roślinności. Jest to C. cranwelli.
-
Re: Dlaczego ona nie jest zielona ?
Dodam ze żaba miała ok.3 dni temu zielony kolor, potem zmieniła...
-
temp i wilgotnosc jest dobra?? no moze tez to byc stres, moze cos sie dzieje kolo terra lub jakis zwierzak chodzi w terra obok lub cosik
-
temp i wilgoc dobra, zaden zwierzak obok niej nie chodzi...
moze stres
-
brak kolorow to najczesciej stres. tylko teraz odpowiedz sobie czym jest spowodowany.
-
moim zdaniem stres, spowodowany nowym mieszkaniem a te 3 paski super wyglądają ))
-
Hej
Moja Rogata zmienia kolor względem podłoża na którym jest. Jak jest na włóknie to jest brązowa ,jak ją dałam na ligninę zrobiła się zielona. One po prostu wtapiają sie w otoczenie.. Tylko moja jest już bardzo duża....
pozdr
Ola
-
Moja zmienia kolor bardzo rzadko- ma w terra mnostwo zieleni, obsadz je calkowicie roznymi paprociami- moj samiec uwielbia pod paprocia sie zakopywac i jest zieloniutki caly
-
dzisiaj w SZREKU zauważyłam zdjęcie niejakiej Ceratophrys cranwelli green (sami zobaczcie: http://szrek.pl/terraryjne.php?strona=plazy) Czyżby to była po prostu nowa forma kolorystyczna, obok np albino??
-
Uprawnienia umieszczania postów