Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: MIAZGA MIAZGA MIAZGA

MIAZGA MIAZGA MIAZGA

Znalazłem tą stronkę w necie i już odkładam kase na drzewołazy i na całe terra za jakieś 2 lata zaczynam budowe Powaliła mnie ilość jarzyniówek...

http://www.poison-frogs.nl/e0302.html

Silent_Dragon
    Guest

Re: MIAZGA MIAZGA MIAZGA

Witam
    Teraz w biofilu sa super drzewolazy, moje ulubione - Dendrobates azureus.
    Tylko kurcze drogie, ale jakbym mial kase to bym bral bez zastanowienia
    No to terra wymiata.
    Pozdrawiam

Witam witam
    Azureusy są Boskie !!
    Ale ja neleże do tych hodowców, którzy najpierw budują terra i gdy mają już wszystko gotowe to kupują zwierzaki Najpierw odłożę kasę, później wymyślę gdzie to będzie stało a jest to w moim przypadku nielada problem bo mam pokoik 3 na 3 metry w którym już jest po prostu wszystko !! I gdy już spełnię te 2 warunki to rozpocznę budowę dzieła sztuki Napaliłem się jak dziecko z Etiopi na kotleta...

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Heh ja narazie zostanę przy ,,boskich" chwytnicach.
    Ja tu narzekam ze chce drzewolazy, a przeciez one tez sa piekne
    Jedna super rzecz podoba mi sie w drzewolazach - wiekszosc jest dzienna a chwytnice niestety caly dzien przesypiaja i dopiero po zgaszeniu swiatla sie budza
    Pozdrawiam

ponczos
    Guest

A ja z braku miejsca i funduszy pozostaję przy najbardziej boskich... KUMAKACH!! ) BTW: Terra fantastyczne.

ja miałam już gotowe terrarium dla drzewołazów (made by Biofil - wodospad, rośliny z lasu tropikalnego, mech, szmery bajery), ale w końcu musiałam zrezygnować z tego marzenia mojego życia, nie z powodów finansowych, ale dlatego że bałam się, ze nie wykarmiłabym żabek... (eskperci od dendro. powiedzieli mi, że jedna żabka zjada codziennie 20 sztuk wylegu lub owocówek :|)
    Wydzielam chyba jakieś zabójcze promieniowanie i w moim domu nawet muszki owocówki nie chcą sie rozmnażać, a cały wylęg świerszczy jaki uda mi się wyhodować idzie dla wiecznie głodnego stada mikroskopijnych scynków...

double nie narzekaj i tak masz w domu wiecej zwierzat niz wiekszosc z nas wiec nie marudz. a wracajac do tematu to gosc wie co robi. profesjonalne tarra

jerry lee
    Guest

ARCYDZIEŁO
    MEGA DOBRE !!!!! drzewolazy to jest coś!!!!!!!!

Mafioso
    Guest

a ja mam pytanie jak on zrobił te ściany w terra

Uprawnienia umieszczania postów