-
Re: Jaka żabka do tego ... ???
Wybacz Rickson, pomylilem nick'i ale nie bylo to celowe. Notomiast co ma do tematu podana stronka i to kim jestes ? Co w tym dziwnego ze nie wiem kim jestes i po co mi podajesz jakąś stronke o jakimś ju-jitsu. Chciałeś się pochwalić, czy mam sie Ciebie bać ?
"braku pojęcia nie możesz jej zarzucić tak więc proponuję troszkę pokory i posłuchać tych co mają naprawdę coś do powiedzenia" Przecież nie zarzucam Jej tego... a gdybyś uważnie czytał moje wcześniejsze posty to wiedział byś że cenię sobie każdą uwagę i nie mam zamiaru traktować ich wybiórczo. A poza tym nie krytykuje ani Jej, ani Jej wiedzy tylko samą formę przekazu i zbędny cynizm.
"proponuję troszkę pokory i posłuchać tych co mają naprawdę coś do powiedzenia" rozumiem ze masz na myśli siebie i ewentualnie Double, czy tak ?
PS. Co do Double wydaje mi się iż jest na tyle dorosłą kobietą że sama poradzi sobie z doborem kontrargumentów i nie sądze byś musiał robić jej za obrońce. Nie zebym Ci zabraniał albo zeby mi to przeszkadzało ale jest to trochę śmieszne i wręcz dziecinne, a poza tym już raz to napisałeś więc nie musisz powtarzać. jak ktoś będzie chciał sobie Twe słowa przypomnieć to znajdzie.
Uprawnienia umieszczania postów