Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Świerszcze

Re: Świerszcze

Fryta napisał(a):
    >
    >[cut]Musisz wiec
    > pomysleć nad jakimś BARDZO GĘSTYM przykryciem.
    >
    >

no wlasnie czym najlepiej przykryc gore akwarium? ... bo z tym mam najwiekszy problem.

ehehe ale ladnie pokaszanil sie ten post powyzej :PPP (niech zyje opcja cytowania tesktu )

No i dziś sie wreszcie doczekałam
    Jedna z samic świerszcza weszła dziś do pojemniczka z torfem i włożyła pokładełko w torf, no i tak już tam siedzi kilkadziesiąt minut, co chwila coś tam zagrzebuje w torfie i zmienia miejsce. No i mam nastepujce pytanie (bo myśle że ona składa jajeczka ): tych jajek wogóle nie widać, bo chyba je zagrzebała, a wy skąd wiecie że wasze świerszcze złożyły jaja? Chciałam przenosić pojemniczki z torfem do innego pomieszczenia gdy zobacze tam jaja, ale widać ich nie zobacze i beda musiały zostać w terrarium ((

ja dawalem przezroczysty pojemnik

Ja też taki dałam, ale co z tego skoro samica złożyła jaja nie przy ściance?

hmmm odnosnie ogrzewania slyszalam ze mozna zarowke wlozyc do puszki np po coca coli i daje 2x wiecej ciepla
    co o tym sadzicie ,jeszcze tego nie praktykowalam ale sadze ze przy swierszczach to by bylo dobre rozwiazanie

hmmm odnosnie ogrzewania slyszalam ze mozna zarowke wlozyc do puszki np po coca coli i daje 2x wiecej ciepla
    co o tym sadzicie ,jeszcze tego nie praktykowalam ale sadze ze przy swierszczach to by bylo dobre rozwiazanie

Uprawnienia umieszczania postów