-
pokarm dla aksolotli
witam,
podalem swoim suszone stynki, namoczone woda co myslicie o takim pokarmie, jest wygodny i praktyczny bardzo ??
-
Re: pokarm dla aksolotli
tez nad tym myslalam moim zdaniem to bardzo naturalny pokarm, w koncu poluja w naturze na rybki, sama tez chce sprobowac tak je karmic, tylko ze (przynajmniej w szcz.) inne pokarmy wychodza duzo taniej bo najmniejsze pudeleczko stynek kosztuje 10 zika, a np. rybki w rybnym czy watrobka drobiowa wychodza duzo taniej
-
dżdżownice, mączniaki, zoofobasy, świerszcze, mrożone stynki, żywe rybki, surowe mięsko, ryba, podroby (wątróbka, serca). Tym karmiłem mojego śp aksolotla
-
nie no moja para dostaje rozne roznosci ale dla mnie jest to wygodne, no cena dosc duza ja mam po 5zl a przy okazji smakuja mojemu jaszczurowi wiec raczej zainwestuje
-
Chyba mrożona stynka jest lepsza, jest bardziej uwodniona a tym samym chyba łatwiejsza do strawienia..i bardziej miekka..a poza tym skoro mozna zozmrozic to po co namaczac?
-
suszony pokarm nie jest najlepszy, suszenie pozbawia pokarm bardzo wielu skladnikow odzywczych(co innego liofilizowany), duzo lepszy jest mrozony lub zywy. Wysuszony to tak naprawde glodowy pokarm.
Pozdrowionka
Uprawnienia umieszczania postów