Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: polskei ropuchy

polskei ropuchy

czy s ajakies polskie ropuchy nie pod ochrona co mozna chodowac? ropucha szra jest syuper ale jest pod ochrna. chilem kupic olbrzymia ale niemoge znalesc wogole

Re: polskei ropuchy

Kup ze sobie zabe rogata tez fajna zabka

wszystkie sa pod ochrona

Niestety wszystkie są pod ochroną. Dzisiaj udało mi się znaleźć ropuchy szare i żaby zielone na godowsiku

Pozdrawiam, Piotr

Sorry, ropuchy zielone

Agi są bardzo fajne, zresztą sam bym chętnie kupił, lecz jak na taką Australijską plagę, to są dość drogie, bo po około 100 zł. Ale jest to chyba jakiś inny podgatunek niż w Australii, bo mają łądny wzorek

ziomalka_puma
    Guest

Hej! Ostatnio złapałam taką ładną żabke wyglądała jak rzekotka i chyba była nią... Chciałam ją sobie zabrać do domku bo była taka milutka i piękna i wogóle ale jak sa pod ochroną to lepiej nie... Ale jeśli ktoś wie to niech powie co to byla za żabka: była mała bardzo jakieś 4 cm, zielona ale tak ładnie zielona jesli można to tak ująć i miała takie gietkie ciało... Na moje oko to rzekotka ale nie jestem znawca...

ziomalka wiesz co ci powiem n/c ten twój komentarz do żółwia greckiego jest żałosny żółwie tak jak inne gady majom spacjalne wymagania a ty tak jakby nigdy nic pisze ze chodzi sobie po domku , odczasu do czasu skacze z balkonu (jest to tak sformułowane jakby to lubiał)a ty nawet kilka dni niewiedziałaś że go niema ciekawe chociaż czy on jest dostaje a to z suszarkom dobiło mnie całkowicie szczerze ja bym z takim komentarzem się kurw* poszedł i zaorał bo chyba kay po przeczytaniu tego myśli sobie o tym żółwiu i co on przezywa a na koniec jeszcze "jestem bardzo do niego przywiązana"hyh a nawet niewiedziałś ze poszedł sobie na spacer hyh oki dalej niebede komentowac bo jako młoda i głupia kobitka mogłoby to źle na ciebie wpłynąć.

o nie kurw*a mac już nieche nawet wiedziec jakie warunki ma ten twój gekon skoro zół skacze z balkonu to moze gekon uprawia spadochroniarstwo ?? albo lata na paralotni moze napiszesz coś o nim jakie miał przezycia ?? ile razy stracił ogonek ile razy miał połamane łapy albo w jakim stadium ma krzywice ??

Goblin - nie znam ziomalki_pumy(Marty) osobiście ale gadałem z nia na GG i sie mnie pytala co potrzebuje gekon, wiec ma terrarium,zarowke dzienna i nocna oraz kryjówki i wszystko co gekonowi potrzebne.

Uprawnienia umieszczania postów