-
Gdzie kupić Aksolotla?
Mam pytanko...gdzie w Krakowie można kupić Aksolotla....pomocy!!!szukam i szukam i nic((
-
Re: Gdzie kupić Aksolotla?
co się narobiło jeszcze jakiś czas temu była Polska zasypana Aksami i Czerwonolicymi a teraz coraz częściej ich trzeba szukać ale jak jesteś z krakowa to masz jedno bardzo dobre wyjście BIOFIL www.biofil.pl
-
Dzieki za porade ale.....niestety w Biofilu tez ich nie maja może ktoś na forum bedzie chciał sprzedac.....mam nadzieje
-
sa w zoologicznym nawet niedaleko mego domu ale.. ja jestem z poznania wiec pewne techniczne problemy by byly...
-
heheheh no to szkoda ze Poznań tak daleko od Kraka lezy...dzieki cytia ale az tak to sie nie bede dla aksolka poswiecac)))moze ktos z okolic Kraka bedzie mial do sprzedania albo moze sie wreszcie gdzies pokaza.....mam nadzije0))
-
-
A ja pozdrawiam Poznan...oj wiem cos o "zarazaniu" sie....mam w akwa 200l, co ktos ze znajomych do mnie przydzie do dostaje bzika na punkcie rybek, i tak non stop z kims biegam za kupnem akwariumteraz martwi mnie to ze nigdzie nie moge dostac aksia...mam akwa 30 litrów, ale jesli kupie zwierzaka to zmienie mu na wieksze, teraz nie ma to sensu... nio bo nie mam aksiacmoook
Uprawnienia umieszczania postów