Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: debilizm...

Mieszany widok

debilizm...

Dziś byłem na wycieczce z kolegą , i poszliśmy nad takie jeziorko , przyjechało 2 kolesi i się pytało czy są żaby ,powiedziałem że nie ma ( było b.dużo) , i odeszliśmy, po około 15 minutach wróciliśmy nad owe jeziorko i zobaczyliśmy że tych dwóch kolesi strzela w ziemie z pistola na kulki , myśleliśmy że strzelaja w butelke albo coś , lecz gdy przestali strzelać miejsce w które strzelali przysypali liścmi , podeszliśmy tak i szukaliśmy tego miejsca , w końcu znaleźliśmy jedną kulke , odgranelismy liście w tym miejscu i co widzimy ? Pełno kulek i żabę z jedną kulką w brzuchu i paronastoma dziurami .....gdybysmy podzesli wcześniej żąbka by sobie teraz pływała.....:-(

Re: debilizm...

Brak mi słów ... Głupota i debilizm ludzki niezna granic biedna żabka

az nie chce sie wierzyc ze ludzie moga byc tacy...

Niestety.....:-(( to była chyba żaba wodna (rana esculenta) naprawdę extra żabula...:-(((

Mój kuzyn jak był mały to z kumplem obrali żabe ze skóry i im uciekła wstyd i hańba

słyszałem co robią z żabamirzejerzdżają powolutku rowerem bo według nich fajnie wdedy wygląda,wsadzają do buzi petardy lub to butelki z tak zwaną petardą "karabinek"i podpalają, wsadzają do buzi słomke i nadmuchują.

BOŻE JAK MOŻNA!!!???
    a teraz, wyobraźcie sobie, nie że fajna z niej była żabula, ale że to wy jesteście nią, czujecie jak te plastikowe kulki wbijają się wam w ciało...

ŻENADA

jesliby brac przyklad ze Szreka........
    (pod wzgledem traktowania plazow i gadow nie jest to film wychowawczy).
    Wszytkich to przeciez smieszylo, wiec czemu nie wyprobowac w naturze?

Agata

właśnie - dla shreka dmuchanie węży i żab było zabawne , dla nas jest to czyn karygodny...

Uprawnienia umieszczania postów