Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Kto co woli niech lubi

Kto co woli niech lubi

[wyedytowano] Co kto lubi? Jakie ŻÓŁWIE lubi?

Trachemys scripta elegans
    troosti
    picta
    scripta

Czy może inne?

Greckie, stepowe czy nawet morskie?

Ja kocham te małe, malutkie, najmniejsze i moje ;-)

Ty możesz lubieć te duże, większe i największe oraz swoje.

Ale czy to ważne...?

[wyedytowano]

Wymień sie poglądami na temat żółwi i tych małych i tych dużych. Czekam na odpowiedzi.

PS: Aleksander nie myśl sobie że kontynuję temat " Młode żółwie buszują w akwarium "

Z góry pozdrawiam wszystkich na forum oraz Aleksandra i Jojka

Młody Flops
    Jakub Szczęsny

Re: Kto co woli niech lubi

Dla mnie nie ma różnicy czy żółw mały czy duży- żółw to żółw najwspanialszy gad na ziemi ;-) Kocham czerwonolice, żółwiaki chińskie i ogólnie wszystkie Bardziej lubie osobniki około 20 cm )) wszystkie żółwie są piekne tyle napisze ,,Jeżeli jesteś prawdziwym przyjacielem żółwi to kochasz żółwie te małe i te duże. '' u mnie tak jest... nieważne czy mały czy duży każdy jest kochany. Lubie patrzeć jak buszują po akwa, łapią ryby, ,,opalają sie'' :] Pozdrawiam żółwiomaniaków

Re: Kto co woli niech lubi

Fajnie że w ogóle odpisalas na ten temat. a napisz jeszcze co myslisz na temat " Masakra zolwi przez gowniazy " troche nizej na forum.

Pozdrawiam Cie MoNa. Mozemy prowadzic korespondencje na temat zolwi.

Jakub Szczęsny
    FlopsMoNa13 napisał(a):

hej klops:)

" Masakra zolwi przez gowniazy " to jest najmniej inteligentny temat na caaalutkim żółwiowym forum 2,3,4 miejsce zajmują oczywiście posty twojego autorstwa. serdecznie gratuluje
    ps
    a może jesteś żółwikiem...stukasz pazurkami po klawiaturze? w każym razie należą ci się gratulacje

Uprawnienia umieszczania postów