-
hieroglif...
chyba mu się pogarsza.. a właściwie to napewno..na plastronie ma czerwone plamy... niestety jakoś wątpię w umiejętności olsztyńskich wetów (co do gadów), a jeszcze trzeba rodziców przekonać bo oni uważają że leczenie droższe od żółwia, no ale kurde co z tego ! to jak oni zachorują mam im to samo powiedzieć? eh... daje mu dalej witaminy i wapno...nie wiem co z tym wetem...
-
FINITO...
[*] nie ma już Elvisa... tak sobie zaglądam do akwarium... eh...a chciałam w poniedziałek do weta iść... no ale i tak już by było za późno... dzisiaj był jakiś taki osowiały i nie jadł... kurde, jak to szybko...ale to mnie nie zniechęci do terrarystyki, następnym razem kupię zdrowego żółwia...
Fajnym kumplem był...
-
-
Re: FINITO...
Dla mnie to on na tym foto wygląda na pełnego życia :-)
-
To foto nie jest po jego smierci bo leepa pokazywala juz je wczesniej chciala pewnie tylko go pokazac.A tak poza tym szkoda zwierzaka...
-
noreq ja i tak nawet jakbym miał zółwia to bym niewiedział czy zyje , zapewne dopuki by sie niezaczoł rozkładać... takie dziwne zwierzaki
-
szoda, piekna gadzina, sam mam hieroglfa... ale bywa, czlowiek uczy sie na bledach,
-
wielka szkoda
-
Ten gatunek należy do bardzo wrażliwych i często zdażają się nagłe upadki.Takie życie nie przejmuj się.
-
Uprawnienia umieszczania postów