Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: hieroglif...

hieroglif...

chyba mu się pogarsza.. a właściwie to napewno..na plastronie ma czerwone plamy... niestety jakoś wątpię w umiejętności olsztyńskich wetów (co do gadów), a jeszcze trzeba rodziców przekonać bo oni uważają że leczenie droższe od żółwia, no ale kurde co z tego ! to jak oni zachorują mam im to samo powiedzieć? eh... daje mu dalej witaminy i wapno...nie wiem co z tym wetem...

FINITO...

[*] nie ma już Elvisa... tak sobie zaglądam do akwarium... eh...a chciałam w poniedziałek do weta iść... no ale i tak już by było za późno... dzisiaj był jakiś taki osowiały i nie jadł... kurde, jak to szybko...ale to mnie nie zniechęci do terrarystyki, następnym razem kupię zdrowego żółwia...

Fajnym kumplem był...

Re: FINITO...

ELVIS ŻYJE !

Dla mnie to on na tym foto wygląda na pełnego życia :-)

To foto nie jest po jego smierci bo leepa pokazywala juz je wczesniej chciala pewnie tylko go pokazac.A tak poza tym szkoda zwierzaka...

noreq ja i tak nawet jakbym miał zółwia to bym niewiedział czy zyje , zapewne dopuki by sie niezaczoł rozkładać... takie dziwne zwierzaki

szoda, piekna gadzina, sam mam hieroglfa... ale bywa, czlowiek uczy sie na bledach,

Usama
    Guest

wielka szkoda

Ten gatunek należy do bardzo wrażliwych i często zdażają się nagłe upadki.Takie życie nie przejmuj się.

Re: hieroglif...

bardzo Ci wspolczuje
    Ren

Uprawnienia umieszczania postów