Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Odchody

Jarek Zajączkowski
    Guest

Re: Odchody

Robiłem to już kiedyś..... Zapakuj próbkę w szczelny woreczek foliowy i wyślij na adres Ekovetu z dopiskiem "dla dr Zajączkowskiego" Priorytetem. Koszt badania 30 zł.

Tomek I.
    Guest

Panie Jarku, czy mógłby mi Pan napisać adres mailowy bo próbowałem przesłać maila przez "wyslij e-mail" ale chyba nie dochodzą...

oo mi też się kiedyś przyda takie badanie ;] dobże że poruszamy ten temat bo ja też jestem z Olsztyna więc w tym mieście nie ma szans...

Tomek I.
    Guest

Mi przynajmniej nigdzie sie nie udało... Dzwoniłem do "kliniki dla małych zwirząt" to koleś powiedział mi "nie!!! jest to klinika dla dużych zwirząt" i sie rozłączył :P Na Oczapowskiego do Kortowa dzwoniłem to mi podawali ciągle inny numer i tak z 4 razy. Wkońcu jakaś dziewczyna powiedziała że z podcięciem pazurków to nie bedzie problemu, "tylko proszę przyjść w przerwie pomiędzy wykładami to zrobi to pan jakiśtam lub studenci, a kału nie badamy" więc dałem sobie spokój...
    Może bedziesz miała więcej szczęścia, chciaż pewnie dalej będziemy korzystać z pomocy życzliwych ludzi takich jak Pan Jarek

Uprawnienia umieszczania postów