Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: aktualizacja dramatu czy moge na zolwiach?czy na innym?

Re: aktualizacja dramatu czy moge na zolwiach?czy na innym?

dziekuje wszystkim
    JOJEK!!!!!!!!dodales mi otuchy ,naprawde????taka masz ilosc w 16 litrach aja tu chcialam 40 litrowe zakladac kaermowe ze wzgledu na rownowage bo w malym male wachniecia niosa duze problemy
    dzieki z calego serca!!!!!!
    moze za bardzo sie przjmuje ale chcialabym stworzyc dobre warunki tym istootkom nawet jesli docelowe miejsce to brzuszek mojej zolwiczki wielkiej gadziny!!!
    pozdrawoam serdecznie i dziekuje wszystkim za posty

uuuuu prosze prosze. porządnie sie uśmiałem z tymi organami. dla twojej wiadomości ukończyłem sześcioletnią szkołę muzyczną w klasie fortepianu. buahahahahaa. prosze o organy . a z resztą czy ja powiedzałem coś obraźliwego. poprostu powiedzałem ci jak należy robić. no cóż...

kolega po fachu tylko ze to ja gram na fortepianie ponad 20 lat ponad dobrych 20 lat bo jestem po szkole muzycznej w klasie fort i studiach 6 letnich organowych na am w krakowie wiec chyba mam cos do poweidzenia tak sie sklada))
    nie powiedziales nic obrazliwego, ale nie naleze do osob, ktore lubia jesli sie do nich mowi takim tonem
    ale wziawszy pod uwage jakie ostre dyskusje i niezbyt smazcne przeczytalam na akwarystycznym forum dotyczace chlodzenia wody w akwa, tahk ujmujac to w skrocie, to bylo calkiem spoko)))
    wcale sie nie gniewam

Niestety, Ren nie uznaje kropek ani dużych liter. TO bardzo utrudnia zrozumienie jej tekstów - tym bardzije, że zwykle są strasznie długie.

Uprawnienia umieszczania postów