-
Re: coś z plastronem u hieroglifa
ale wiadomo że rośliny sa potrzbne, ale u czerwonolicych przeważaja bardziej mięsne pokarmy
-
no ze szczawiem to akurat trudno pomylić ale będę pamiętać szczaw dla mnie mlecz dla żółwi :P
-
no takie to troche dziwne, bo niby wodne się od razu z mięchem kojarzą a lądowe z roślinnym też nie wiem czemu tak...
-
no dobra ale jeżeli mam 7 dni w tygodniu to tak mniej więcej proporcjonalnie ile dni dawać rośliny ile owoce/warzywa a ile mięcho?
-
U czerwonolicych przewaza mięsny pokarm? Nie do końca... Niedawno, w maju, była na tym forum kolejna dyskusja na ten temat. Przeczytaj sobie.
-
wiem wiem czytałam jednak moim zdaniem przeważa dieta mięsna u młodych osobników natomiast wraz z wiekiem maleje udział mięsa układając się w stosunek mniej więcej 50% ale mi chodzi o osobniki młode
-
moje jedza więcej mięsa, za roślinami nie przepadają, ale zjedza... Właśnie przedchwilą dałam im rybke, zajadały ze smakiem... od niedawna zaczełam karmić moje małe mleczami, co mmyślicie o jakimś owocu? np banan? albo warzywo, tylko jakie?
-
moj hieroglifek nawet nie chce poatrec na mlecz, ugryzie i wypluje... ale za to rzese wodną konsumuje w przemysłowych ilościac a ma tego sporo z boliskich lesnych stawow...
-
mój wypluwa jeżeli jest kawałek za duży to mu się nie chce szarpać, raz liście od moczarki powyrywał i całe dno było zielone jak ze szkoły wróciłam ale jak mu liść podzielę na 2,3 czasem 4 części to zjada
-
FOTKA PLASTRONU
powiedzcie co na ten temat myślicie, z tyły plastrony są też takie jakby pękniećia czy coś takiego
Uprawnienia umieszczania postów