-
Re: praca w toku
> wlasnie tego samego sie obawiam na wejsci znajduja sie plaskie
> kamienie plus dwie warstwy zywicy epoksydowej z dribnym
> zwirkiem akwariowym.
> moze jakies schodki lub ograniczniki poprzeczne
A moze plaskie kamienie ale nie na skos tylko na plasko, zeby cos w rodzaju plaskich i niestromych schodkow sie zrobilo ?
-
pochylnia jest juz zrobina w polowie, tzn jedna warstwa zywicy i zwirku plus kamienie i jest ciezka, jak dojdzie druga warstwa zywicy to bedzie rdzo ciezka, wiem ze zowie sa silne. pomylse wiec na obudowniu jej i stowrzeniu katow prostych
-
> kobieta fizyk, to barzdo ciekawe rozumiem ze z wyksztalcenia.
> prowadzisz jkaies zajecia czy zajmujesz sie czyms innym
Chwilowo poswiecam sie pracy badawczej. Prowadzilam zajecia ze studentami, ale teraz musze sie sprezac i nie moge sie rozpraszac a praca dydaktyczna bardzo mi duzo czasu zabierala.
-
moze zrobie zdjecia to wiele wyjasni ale to dopiero w sobote
-
co jest tematem pracy ja tez zajmuje sie pisaniem pracy
-
phenix napisał(a):
> co jest tematem pracy ja tez zajmuje sie pisaniem pracy
A z czego ?
Ja zajmuje sie badaniem przeplywu pradu w strukturach polprzewodnikowych z duza koncentracja elektronow. Scislej mowiac o pewnych niuansach tego pradu.
-
zapytalm bo jestes pracownikiem i domyslilem sie ze temat bedzie jakis skomplikowany. ja jako student zajmue sie wplywem kompostu z odpadow komunalnych na zawartosc niektorych metali ciezkich
-
Nie podoba mi się to. Miałem przez jakiś czas podobnie i szyba pękła. za bardzo się nagrzała punktowo. Czy oprawkę promiennika możesz trzymać swobodnie w ręku? jeśli nie to znaczy że jednak mocno się nagrzewa. Może lepiej by było donicę zawiesić nad terrarium nad większym otworem w szkle? Wtedy nagrzane powietrze unoszące się do góry nie kotłowało by się w donicy tylko by ją opływało i ulatywało. Jednocześnie stworzyło by to rodzaj grawitacyjnej wentylacji. (patrz załącznik)
Uprawnienia umieszczania postów