-
Re: praca w toku
kurcze nastraszylas mnie.
-
Czym cie nastraszylam ? Taki test to dla mnie normalna sprawa. Trzeba zrobic nim sie zwierzaka wpusci...
-
mas racje co do cyklu pomiaru, mam zamiar poswiecic weeknd na pomiary zobaczymy jak wyjdzie.
domyslam sie ze pojawia sie jkaies problemy, zawsze tak jest niestety
-
Lepiej niech sie pojawia zanim wprowadzisz zwierzaka. Zawsze masz jeszcze mozliwosc cos zmienic.
-
nie nastraszylas mnie testem zabrzmialo. chce zeby bylo jasne nie wpuszca zolwia do terrarium dopoki nie bede mial penwosci ze wszystko jest ok
mozesz mi jeszce odpowiedziec, doradzic w sprwie podejscia na pietro, orientujesz sie moze jaki jest graniczny kont nachylenia dla żółwia.
-
kobieta fizyk, rozumiem ze z wyksztalcenia, prowadzisz zajecia czy zajmujesz sie czyms innym. swoja droga to masz duzo racji ]w sprwie forum budowlanego, zaden mezczyzna nie lubi jak mu kobieta doradza w tych w kwestiach
z kad maz tak duza wiedze o promiennikach
-
phenix napisał(a):
> mozesz mi jeszce odpowiedziec, doradzic w sprwie podejscia na
> pietro, orientujesz sie moze jaki jest graniczny kont
> nachylenia dla żółwia.
Kurcze no nie wiem. Tak jak mowilam. Wszystko zalezy od szorstkosci podloza. Klopotow jednak doszukiwalabym sie wewntualnie przy zejsciu a nie przy wejsciu. Z wejsciem zolw sobie poradzi. Ale jak bedzie za stromo to nie zejdzie. Lek przestrzeni.
-
wlasnie tego samego sie obawiam na wejsci znajduja sie plaskie kamienie plus dwie warstwy zywicy epoksydowej z dribnym zwirkiem akwariowym.
moze jakies schodki lub ograniczniki poprzeczne
-
Tej pochylni to jak rozumiem jeszcze nie ma ? Musisz wiedziec jeszcze o jednej rzeczy. Jesli wstawisz taka pochylnie to zolw bedzie sie pod nia wciskal. W kazdym razie moje sie wciskaly. Poniewaz w tym czasie rowniez rozly to u jednej (wyjatkowo waleczna byla w przepychankach o te miejscowke) zaczelam zauwazac degormacje pancerza polegajaca na dopasowaniu sie do przestrzeni pod pochylnia. Musialam tak zabezpieczyc to miejsce, aby zolw nie mogl sie wciskac w sam kacik. Na szczecie zolw rosl dalej i sie wyprostowal.
-
kobieta fizyk, to barzdo ciekawe rozumiem ze z wyksztalcenia. prowadzisz jkaies zajecia czy zajmujesz sie czyms innym
masz racje z forum budowlanym, zadenfacet nie lubi jak mu kobieta doradza w dziedzinie budownictwa
Uprawnienia umieszczania postów