Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: praca w toku

Re: praca w toku

kurcze nastraszylas mnie.

Czym cie nastraszylam ? Taki test to dla mnie normalna sprawa. Trzeba zrobic nim sie zwierzaka wpusci...

mas racje co do cyklu pomiaru, mam zamiar poswiecic weeknd na pomiary zobaczymy jak wyjdzie.
    domyslam sie ze pojawia sie jkaies problemy, zawsze tak jest niestety

Lepiej niech sie pojawia zanim wprowadzisz zwierzaka. Zawsze masz jeszcze mozliwosc cos zmienic.

nie nastraszylas mnie testem zabrzmialo. chce zeby bylo jasne nie wpuszca zolwia do terrarium dopoki nie bede mial penwosci ze wszystko jest ok

mozesz mi jeszce odpowiedziec, doradzic w sprwie podejscia na pietro, orientujesz sie moze jaki jest graniczny kont nachylenia dla żółwia.

kobieta fizyk, rozumiem ze z wyksztalcenia, prowadzisz zajecia czy zajmujesz sie czyms innym. swoja droga to masz duzo racji ]w sprwie forum budowlanego, zaden mezczyzna nie lubi jak mu kobieta doradza w tych w kwestiach

z kad maz tak duza wiedze o promiennikach

phenix napisał(a):
    > mozesz mi jeszce odpowiedziec, doradzic w sprwie podejscia na
    > pietro, orientujesz sie moze jaki jest graniczny kont
    > nachylenia dla żółwia.
    Kurcze no nie wiem. Tak jak mowilam. Wszystko zalezy od szorstkosci podloza. Klopotow jednak doszukiwalabym sie wewntualnie przy zejsciu a nie przy wejsciu. Z wejsciem zolw sobie poradzi. Ale jak bedzie za stromo to nie zejdzie. Lek przestrzeni.

wlasnie tego samego sie obawiam na wejsci znajduja sie plaskie kamienie plus dwie warstwy zywicy epoksydowej z dribnym zwirkiem akwariowym.
    moze jakies schodki lub ograniczniki poprzeczne

Tej pochylni to jak rozumiem jeszcze nie ma ? Musisz wiedziec jeszcze o jednej rzeczy. Jesli wstawisz taka pochylnie to zolw bedzie sie pod nia wciskal. W kazdym razie moje sie wciskaly. Poniewaz w tym czasie rowniez rozly to u jednej (wyjatkowo waleczna byla w przepychankach o te miejscowke) zaczelam zauwazac degormacje pancerza polegajaca na dopasowaniu sie do przestrzeni pod pochylnia. Musialam tak zabezpieczyc to miejsce, aby zolw nie mogl sie wciskac w sam kacik. Na szczecie zolw rosl dalej i sie wyprostowal.

kobieta fizyk, to barzdo ciekawe rozumiem ze z wyksztalcenia. prowadzisz jkaies zajecia czy zajmujesz sie czyms innym
    masz racje z forum budowlanym, zadenfacet nie lubi jak mu kobieta doradza w dziedzinie budownictwa

Uprawnienia umieszczania postów