Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Moje terra-dla wodnych-240 litrow:)

Re: Moje terra-dla wodnych-240 litrow:)

spokojnie, znam sie na tym i na tych yspach ale narazie nie ma po co modyfikowac! w akwarystyce siedze juz 10 rok i na filtracji sie znam ie wierz mi ze woda bedzie czysta
    wyspa narazie pozostanie taka jaka jest pozniej bedzie podwieszana, a na sam koniec albo bedzie nowe terra albo wykombinuje wyspe juz piaskowa do skladania jajek oj mam ostry plan rozmnozenia ale do tego jezcze trzeba kilka lat az zolwie dorosna

Fajne perspektywy,a zwlaszcza to wieksze akwa

Masz więcej zdjęć samych gadów, bo też mam ostrogrzbietego ale jakiś konkretnych fotek gatunku nie widziałem ?? A to moje -----> www.ostrogrzbiety.prv.pl

http://markmlucas.com/Turtlegallery.htm tutaj masz pelno zdjec zolwi ja swoje sfotografuje to na bank wrzuce! cos z moich zolwie powinno byc juz w dziale zdjceia poszukaj sa na bank!!!!!!!

mozesz mi powiedziec co ile bedziesz wymienial wode, przy tej ilości żółwi. ja nie choduje wodnych ale pytam z czystej ciekawości.
    jeszcze jedno a odchody, chyba ich nie wybierasz?
    podoba mi się ta chodowla karmowa hahha

pozdrawiam

Akwarium mi sie bardzo podoba!!

nie wiem co ile bede zmienial wode jeszce nie zmienialem a juz tak stoi ponad miesiac i woda jest krystaliczna odchodow nie wybieram raz na dwa tygodnie biore wezyk i sciagam jakies takie resztki z dna ale woda czysciutka i nie smierdzi-jak cos bedzie nie tak to w momencie bede podmienial!!!!!!!
    a karmowka sobie plywa i sie mnozy

poszukuje samca ostrogrzbietego do 12cm skorupy!!!!

Uprawnienia umieszczania postów