Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: zółw grecki fotki i pytanie

Re: zółw grecki fotki i pytanie

tutaj masz adres artykulu na ktroym jest dorze wyjasnione karmienie

http://terrarystyka.com.pl/forum/viewtopic.php?t=12513

wiosna przyszla a wiec karmimy tym co znajdziemy na "polu", mój żólw dostaje od tego weekendu zieleninke i się wrecz zajada. ja popełniłem kilka błędów chodowlanych i mój żółw ma lekką krzywice (wypiętzrone płytki), chodowla żówia to nie taka prosta sprawa.

pozdrawiam

Wedlug mnie to zdrowo wygladajacy, nie pokrzywiony, ladnie wybarwiony zolwik. Jasne miedzy plytkami to nowy przyrost. Nie wolno dopuszczac, zeby byl zbyt duzy, aleu w Tym przypadku nie jest.

Bardzo sliczny ten żółwik :] nie wyglada na chorego Początkowo to też sie męczyłąm aby wyczytać na temat chorób żółwi i wogóle :] ciągle sie bałam o me gadzinki, ale teraz mam 100 % pewności że jest im dobrze :] Nawet jak ranow staje to mnie witają podlizywaniem się wiem że mnie te zólwiki lubią, ciebie też żółwik polubi :] nawet chyba już cie lubi... Trzymam kciuki w hodowli i pozdrawiam Ciebie i twego żółwiczka Pozdro.

Ps:. Witamy w gronie terrarystów

dario_terrarysta
    Guest

Po pierwsze to Witamy na Forum "izowit-e" , po drugie , naprawde nie ma co panikowac , żółwik wygląda na bardzo zdrowego . Po 3 jak coś będzie Ciebie jeszcze niepokoić , zapraszam na gadu-gadu : 5507039 . Chętnie pomogę .

Uprawnienia umieszczania postów