-
znow moje ostrogrzbiety :)
-
Re: znow moje ostrogrzbiety :)
Akwaterrarium mi się podoba i fajne maluszki, mój też kiedyś taki był ale urósł i jest troche więcej kłopotu z nim....Pozdrawiam
-
-
Można je spokojnie zostawić na 3 dni, nic im nie będzie. Ja swojego karmie stynką suszoną, krewetkami suszonymi, gammarusem czasem pomidor a uwielbia ślimaki, kumpel mi przynosił ze sowjego akwa z rybkami co tydzień po słoiku i mu sie wkońcu skończyły !! Próbowałem z marchewką i jabłkiem ale niestety nie lubi.
-
wpusc im do akwa gupiki- male rybki a zowlie beda mialy zabawe w polowanie
nie wiem czy czytalas mojego posta kilka tematow wczesniej co do Twojego akwa ale jak dl mnie to za plytko podaj wymiary tego akwa??
-
86x34x40 cm
gupiki będą jak się rozmnożą :P
kurcze, dreczy mnie jeszcze jedna rzecz. w akwarium z rybami zle mi sie dzieje, myslalam ze to wina zwiru, ale widze ze chyba jednk nie bo od czasu zmienienia zwiru 2 ryby juz mi padly.. czy to moze takze zolwiom przeszkadzac?? oby nie.. mam zwirek, kamienie, filtr, grzalke, na razie zwykle oswietlenie, i to wszystko, a wode mam kranówke odstana.
-
Graptemys Kohni są jednymi z wrażliwszych żółwi wodnych ale nie sądze aby im mogło coś zaszkodzić, po fotkach widać że masz dobre warunki, czysta woda, grzałka filtr.
-
wrażliwszych? :O
glumppppppppp...
-
Brakuje tylko UVB i zarowki do wygrzewania, bo swietlowka kompaktowa jaka jest w Twojej lampie, ani nie daje odpowiedniego widma, ani nie nadaje sie do ogrzewania wyspy. A poza tym wszystko fajnie, ale dalbym wyzszy poziom wody, zeby maluchy mogly sobie dobrze ponurkowac
-
jeszcze wyzszy?? to musze zwiru dokupić na wysepke :P
UVB bedzie niedlugo.. a ile to bedzie kosztowac z oprawą??
Uprawnienia umieszczania postów