-
Re: Grzałka metalowa???
Spoko rozwiązanie zastanowiam sie czy czegoś takiego nie zamontowac chociaż nie wiem czy da to coś rybą bo żółwie są szybkie i mogą złapać ryby zanim zdązą sie schować. Jak to u ciebie wygląda?????
-
danio są bardzo szybkie..... praktycznie podczas gonitwy nie mają szans na ich złapanie... no chyba że bedziesz mieć mały zbiornik z 2-3 rybkami wtedy się zmęczą i nie mają szans... ale przy moim zbiorniku i 30 rybkach tylko praktycznie podczas nocy jak śpią (rybki..) to mogą jakąś upolować bo zostało już ok 24szt... a za dnia to komicznie wygląda jak polują na danio i to dosyć rzadki widok " bo po co się tak męczyć..?" i raczej nie reagują zbytnio agresywnie na przepływającą rybkę..
-
Może spróbuje a jak wielkie masz terrerium????????
-
Jak się nie myle krist ma 120x50x50cm
A co sądzicie o neonach do akwa?? z żółwiami
Ja mam narazie parke głupików dzisiaj kupiłem. Ale żółwie jeszcze żadnej nie zjadły interesuje się nimi tylko mniejszy żółw samiec 9cm.karpasku , samica która ma 14cm. karpasku nie zwraca wcale na nie uwagi może ejszcze są za małe
-
nie mylisz się....... Neonki hmmm ja raczej stawiałbym na kolorowy obiadek..ale spróbować można!
-
Ja myśle że neonki to tylko strata kasy bo i tak zostana zjedzone przez żółwie.
-
Dałem wczoraj żółwiom te dwa głupiki ale nie zjadfły na początku samczyk troche pogonił ,samica wcale uwagi nie zwraca. Już się wcale nimi nie interesują. Chyab kupie jeszcze 2 pary gupikówi jakieś danio albo mieczyki. Jak się dogadują mieczyki i gupiki. Nie chce by one się pozjadały
Uprawnienia umieszczania postów