Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Świetlówka (obudowa)

Zawór
    Guest

Świetlówka (obudowa)

Czy do Repti Glo 8.0 15W (46cm) może być ta obudowa.... http://allegro.pl/show_item.php?item=39217539 bo patrzyłem w sklepach to te obudowy kosztują strasznie.....

djtommi
    Guest

Re: Świetlówka (obudowa)

zapytaj sie tego kolesia ktory to wystawia mnie sie wydaje ze nie bedize pasic ale lepiej sie spytaj

Black Kruk
    Guest

Też chciałbym znaleźść jakąś tańszą oprawę do świetlówki ReptiGlo 2.0 15W !!!

Black Kruk mam ten sam problem 40 cm są nietypowe i cieżko je dostac po niskiej cenie...

proponuje zrobic.
    bedzie to koszt kolo 25 zl. ja sam robilem gdyz musialem wyciagnac dlawik poza tera bo za bardzo grzeje sie co zwiekszaloby niepotrzebnie temperature w tera. a tak mam w nim tylko gniazna na swietlowke i nic wiecej

Zawór
    Guest

Gdyby ktoś znalazł jakąś stronkę z tymi oprawami, lub na allego to proszę piszcie...

Zawór
    Guest

Die a masz może jakiś schemat jak to się robi P i co dokładnie potrzeba i o jakich parametrach? Oczywiście o budowie do świetlówki mówię )

Wystarczy w sklepie kupić 2 oprawki do zamocowania świetlówki i statecznik (dławik) na którym jest schemat podłączenia do niego świetlówki i startera czyli zapłonnika. Powinieneś sobie z tym spokojnie poradzić.

Pozdrawiam Dominos

Można zrobić to tańszym kosztem, stosując układ zapłonowy z żarówki energooszczędnej, koszt około 7 zł. Małe gabaryty i brak grzania się

Zawór
    Guest

Masz może jakiś schemat, opis.... Byłbym b.wdzięczny.

Uprawnienia umieszczania postów