-
Świetlówka (obudowa)
Czy do Repti Glo 8.0 15W (46cm) może być ta obudowa.... http://allegro.pl/show_item.php?item=39217539 bo patrzyłem w sklepach to te obudowy kosztują strasznie.....
-
Re: Świetlówka (obudowa)
zapytaj sie tego kolesia ktory to wystawia mnie sie wydaje ze nie bedize pasic ale lepiej sie spytaj
-
Też chciałbym znaleźść jakąś tańszą oprawę do świetlówki ReptiGlo 2.0 15W !!!
-
Black Kruk mam ten sam problem 40 cm są nietypowe i cieżko je dostac po niskiej cenie...
-
proponuje zrobic.
bedzie to koszt kolo 25 zl. ja sam robilem gdyz musialem wyciagnac dlawik poza tera bo za bardzo grzeje sie co zwiekszaloby niepotrzebnie temperature w tera. a tak mam w nim tylko gniazna na swietlowke i nic wiecej
-
Gdyby ktoś znalazł jakąś stronkę z tymi oprawami, lub na allego to proszę piszcie...
-
Die a masz może jakiś schemat jak to się robi P i co dokładnie potrzeba i o jakich parametrach? Oczywiście o budowie do świetlówki mówię )
-
Wystarczy w sklepie kupić 2 oprawki do zamocowania świetlówki i statecznik (dławik) na którym jest schemat podłączenia do niego świetlówki i startera czyli zapłonnika. Powinieneś sobie z tym spokojnie poradzić.
Pozdrawiam Dominos
-
Można zrobić to tańszym kosztem, stosując układ zapłonowy z żarówki energooszczędnej, koszt około 7 zł. Małe gabaryty i brak grzania się
-
Masz może jakiś schemat, opis.... Byłbym b.wdzięczny.
Uprawnienia umieszczania postów