-
Warszawa-allegro-stepowy!
-
Re: Warszawa-allegro-stepowy!
Ma przerośnięty dziób, i wygląda na to że był trzymany w złych warunkach (40x30x15 to okropne) i źle żywiony. Chyba ma zapuchnięte oczy. Darmo bym go nie chciał. Teraz jest 95 zł ale cena minimalna nie została osiągnięta. Co ta osoba sobie myśli?
-
Słów braknie((
Żółwik bardzo zaniedbany, coś mi się wydaje, że opuchnięte oczy i przerośnięty dziób to tylko początek.
Jak patrzę na coś takiego to ogrania mnie, na szczęście opanowywalny, szał!!!
Aleksander
-
TEn żólw przyniesie wam wiele problemów chrobowych (na zdjeciach nie wszystko widać) lecz wydaje mi sie ze mimmo duzego dzibka i wyposazenia akwateraruium manapewno jeszcze pare schorzeń.Pamietajcie że zwierze nawet do niekorzystnych warunków potrafi się przystosować i po przeniesieniu do miejsca o lepszychg warunkach np inna temp inna wilg inne naswietlenie moze byc apatyczny i moga powstac zaburzenia w systenmie immulogicznym
-
no i z tego co widac joestu nie bardzo sie zna na żólwikach no i naprawach dotyczących sprzedazy żólwi(ten osobnik nie jest rejestrowany)
-
Za takiego zaniedbanego zolwia. Wiesz, trzeba bedzie wlozyc w niego troche pieniazkow, zeby go doprowadzic do kultury, ale na szczescie sie da.
Uprawnienia umieszczania postów