-
-
Re: Projekt terra
Aha, zapomniałem dodać, że terra jest dla 85 cm Boa Constrictora
-
ciekawy projekt. pierwsza klasa mam pytanie: przednia szyba będzie uchylna? jak chcesz ją zamontować?
-
Szczerze powiedziawszy to jeszcze do końca nie wiem. Miałem nadzieję, że będzie to coś w rodzaju otwieranych drzwiczek, ale słyszałem, że przy takich rozmiarach szkła (190x80) wywiercenie dziurek na zawiasy baardzo osłabia i szklarz powiedział, że on może mi to zrobić, ale odpowiedzialności nie bierze . Jeszcze sie zastanowię, może zrobię zasuwane na prowadnicach, jeszcze do końca nie wiem.
-
witam bardzo ciekawy pomysl a do szyby poszukaj profili aluminiowych z ktorych zrobisz rame i nie bedzie problemu zeby przymocowac zawiasy
pozdro
-
-
mam identyczne zrobione dwa razy mniejsze tylko ze czeka na jakiegos domownika ktory zechce w nim zamieszkac...mysle ze za dwa tygodnie zaczne je wykanczac bo stoi juz ze 2 miechy
-
Witam.
Ja dla mojego boasa mam terra prawie identyczne. Ma 230cm wysokosci , tylne scianki maja po 95cm, przednie boczne po 30 a przdnia ukosna ma 80cm.
terra tez jest z 22mm OSB, ale różni się tym, że przednie boczne scianki (te 30 cm) tez są z OSB.
Szyba jest w drewniannej ramce i jest przymocowana zawiasem listwowym na calej dlugosci.
Pozdrawiam!!
-
-
mam strasznie głupi pomysł, ale przyznam sie:P Czy można zamontować do rogu górną część kabiny prysznicowej? Bardzo mnie to ciekawi...
Uprawnienia umieszczania postów