-
Re: Wyspa do opalania
Dziekuje wam za wszystkie rady i sugestie
mysle ze skupie sie na pomysle zrobienia
jednak jakiejs polki, chociazby z racji
powiekszenia zbiornika do plywania.
dziekuje jeszcze raz i pozdrawiam
szergiusz
-
Po co do szklarza, taką półeczke można bez problumu zrobić samemu, to nie wymaga znowu jakiś umiejętności, wystarczy: szyba, nóż do szyb i sylikon akwariowy. A w jeden dzień sylikon CI dobrze nie wyschnie.
-
Ja rowniez mialem (i jeszcze troche zostalo) na podejsciu przyklejone kamyczki (zwirek) i mysle,ze nie sprawdza sie to w 100%.Zolwie sie uparly i odrywaly je systematycznie.Pozniej najwieksza samica zaczela je zjadac,a to wiadomo czym grozi.Podczas karmienia rybkami (w misce) wydalala je i dlatego to zauwazylem - chociaz,czy wszystkie?Eliminowalem je systematycznie i mysle,ze juz sie uspokoilo.Dlatego nie polecam wyklejania kamyczkami podejscia.
Pozdrawiam.
-
moze nie wygląda aż tak estetycznie i naturalnie jak kamyki np. mata łazienkowa antypoślizgowa ale sprawdza się na pochylni w 100% a i dobrze przyklejona sie nie odkleja... moje gadziny nie mają problemów aby wgramolić się na półke..
-
Ja mialem taka przed kamyczkami,ale chcialem udoskonalic i zastosowac bardziej naturalne materialy i napewno juz tego nie zastosuje.
-
u mnie w małym akwa to funkcjonuje bo musi.. w nowym zrobie z naturalnych materiałów.. przy zbiorniku 120x50x50 moge sobie pozwolić aby kombinować do woli....
-
To czym to kleiłeś że Ci te kamyczki odpadały, jak sprawdzałem wytrzymałość żwirku to nie sądze aby żółw miał tyle siły je oderwać....(fachowa robota :-) )
Uprawnienia umieszczania postów