-
Przeprosiny
Witajcie zółwiomaniaki wszyscy ktorzy sie zraźili do mnie przez moje niezbyt przemyślane posty niech poluzują, poniewaz ja niechcialem nikogo obrazic a wszystko co złe w moim piśmie bylo wynikiem braku czasu i zdesperowania
Może odrazu za duzo chciałem wiedziec ale mój żółw nie ma na to czasu musze jak najszybciej go uratowac i gdy macie do mnie jakąs uraze to pomyślcie o żółwiku ktory przez brak doswiadczneia i opieszałosc ludzką moze niedługo mocno zachorować.z tego wynika ze zachowaliscie sie jak politycy (zwracacie uwage na elegancje gust czy tez maniery ale troska o czyjeś życie czy zdrowie jest na koncu albo wogóle go nie ma) Niewiedzialem że ludzie są tak delikatnmi ja jestem bardziej wyluzowany i mnie nie obchodzi interpunkcja czy tez gramatyka ja patrze głównie na treśc. Acha teraz konkretnie do jojka czesto ludzie wypowiadaja się o kims źle a nawet niwiedzą kim oni są, sorx ale ty nawet niewiesz ilu dzieki mnie ludzi skorzystalo z rad lub rozwiazań z twojej stronki mowili o tobie (ja tez)same dobre zeczy i tego nie ukrywam
moim zdaniem to jest najlepsza stronka w naszej szarej polsce gdzie jest pełno ludzi nieswiadomie znęcających sie nad swoimi zwierzakami (aha i jeżeli znowu popełniłem 100
błędów to nie piszcie mi tego bo to jest nic nie warte ) pozdrawiam normalnych ludzi między innymi ciebie jojek hehe
Uprawnienia umieszczania postów