Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: proszę o wyjaśnienie

proszę o wyjaśnienie

Nie chcę nikogo denerwować tym tematem, ale niech mi ktoś powie gdzie można zamieścić ogłoszenie pt. "PRZYJMĘ" . Osoby zamieszczające takie hasło w dziale "ODDAM" na dzień dobry są opieprzane, a wystarczy jedni zdanie wyjaśniające. Wkurzyło mnie to między innymi dlatego, że osobami "najwięcej mającymi do powiedzenia" są dzieci paronastoletnie. Ja sam chętnie przygarnę żółwia, bo mój pewnie chce towarzystwa i nie robię tego bo nie mam pieniędzy, ale być może dzięki temu jakiś żółwik nie skończy w stawie lub w rzece, albo dostanie się do niepowołanych rąk. Proszę o wyjaśnienie!!!
    Pozdrowienia dla wszystkich "maniaków" żółwików i nie tylko.
    Skirzu

MataManX
    Guest

Re: proszę o wyjaśnienie

Nie ma takiego działu oddam więc trzeb apilnować tego co się dzieje i odpowiadać na posty tych którzy chcą je oddać

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Kiedys ten temat byl. Nie bedzie dzialu ,,PRZYJME" i bardzo dobrze, poniewaz kazdy dawal by tam postu typu:
    ,,przyjme legwana"
    ,,przyjme zbozowke"
    ,,przyjme pajaczka smithi".
    Dzial ten zawalalby tylko forum i zwalnial serwer. Jak ktos chce cos oddac to pisze na forum ,,ODDAM" i tam mozesz szukac kogos kto chce oddac zolwia. Takie jest moje zdanie.

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Oddam to oddam.
    Pozdrawiam

Silent_Dragon dzięki za info o to mi chodziło , krótko i zwięźle, nie ma tematu. Ja myślałem iż taki dział być może jest gdzie indziej, często odwiedzam forum papuzie i akwarystyczne, a tam są działy przyjmę być może tym się zasugerowałem.
    Dzięki pozdrowiam wszystkich i jak najwięcej przyjemności ze swoich "pociech".
    Skirzu

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Nie ma za co.
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów