-
Re: PROBLEM..:(
Ale mialem go krotko..z miesiac..
-
no więc jak to nazwać hodowlą ??? marioh dobrze napisał.. a propo mam kolege z pracy który "hoduje" dwa czerwonolice juz 3 lata a o tym co mają jesć i że mają mieć grzałke dowiedział się dopiero ode mnie... a o lampce nic nie wiedział..... więc jeśli ktoś pisze że kiedyś hodował a teraz się pyta ile wody może mieć mały żółwik to moje skierowanie do opisu było jak najbardziej na miejscu i prawidłowe! (marioh mnie wyręczył bo znowu byłoby na mnie lub MMX'a) więc dla twojej wiadomości ludziska mają gadziny miesiąc a nawet TRZY LATA i nic o ich hodowli nie wiedzą!!!!! i właśnie dlatego byś wiedział iż zaku gadziny to wielka odpowiedzialność a i koszty tez duże znacznie przekraczające 200 zł. OK znowu ktoś będzie mi miał za złe że tak pisze ale chcę tylko dobra gadzin!!
-
Przepraszam..ja wieddzialem z lampka,grzalka,filtrem..itp.A z iloscia wody roznie slyszalem...ze to zalezy od zolwia..czy lubi czy nie.A an poczatku wydam z 200zl..wiadomo pozniej wieksze akwarium..a nie jak wiekszosc oddaja..za darmo bo nie maja warunkow..A wiecie ze wiekszosc ma same akwarium??+pare kamykow..
albo te plastyukowe wysepki..a pokarm to juz nie mowie..tylko ten kupny.Pozdrawiam
-
szatek napisał "A wiecie ze wiekszosc ma same akwarium??+pare kamykow..
albo te plastyukowe wysepki..a pokarm to juz nie mowie..tylko ten kupny"
tak wiemy........ dobrze że Ty zdajesz sobie sprawę z tego iż tak nie powinno być....
pzd. Krist
-
Jakiś czas temu podliczałem ile już poszło kaszanki na żółwie... Po 1500,- przestałem liczyć, bo bym się załamał. A jeszcze nieskończone akwaterrarium.
Co do hodowli... Mam żółwie od wakacji 2003 i na razie mogę je powiedzieć, że je karmie i o nie dbam a o hodowli powiem po pierwszym młodym, (czyli być może nigdy)
Uprawnienia umieszczania postów