-
-
Re: ile zolwi utrzymyjecie?
Dobrze zrozumialem? masz 10 czerwonolicych?? jesli tak to gdzie masz zamiar je trzymac jak beda mialy po 20 cm??
Pozdro!
-
-
-
5 czeronolicych to tylko 5000 litrów wody, czyli 1000 litrowe akwa ale 10 to już 1000 litrów wody i akwa 2000 litrowe PiotrekP gdzie ty je trzymasz?? Pewnie w oczku wodnym, a jeżeli tak to jak rozwiązujesz problem zimowania?? Zimujesz je w oczku?? Jak to znoszą?? Miałeś jakieś straty związane z zimowaniem w oczku??
-
-
Nie boisz się że jak jaszczurowaty podrośnie to pozjada inne żółwiki?? On chyba nie jest przyjaźnie nastawiony do innych gatunków, a nawet chyba ze swoimi się gryzie... No i jego wymiary są nie banalne...
-
-
Skąd wziąłeś żółwia jaszczurowatego????? Jak oglądam na animal planet o nim programy to się oderwać od tv nie moge... Ja też chce )) Co do żółwi to mam samice żółwia czerwonolicego (znaleziona w jeziorze) i żółwia ostrogrzbietego. Mieszkaja razem i swietnie sie dogaduja )))
-
są do kupienia był kiedyś jeden okaz jakies 50 cm krapaksu w Rudzie Śląskiej w Plazie a następnie widziałem go w Platanie w Zabrzu, teraz nie mam pojęcia gdzie jest.. jego cena jak dobrze pamiętam oscylowała gdzieś ok. 1000-1200 zł.
Uprawnienia umieszczania postów