-
Jak najszybciej wywietrzyc terrarium??
Witam
Mam pytanie do tych któryz maja terraria z roznymi bajerkami typu wszystkei sciany z korka, wodospad itp. Jak najszybciej wywietrzyc terrarium i najlepiej?? Moej stoi juz kilka dni ale dalej smierdzi silikonem. Co mam zrobic aby przestalo?? Dodam ze w terra juz sa roslinki i wszystko jest ulozone wiec nie wystawie go na dwor jak to nie ktoryz proponowali
Dzieki za pomoc.
Pozdrawiam
Terra ma wymiary:
60 X 30 X 43 (dl/szer/wys)
-
Re: Jak najszybciej wywietrzyc terrarium??
Ja niedawno sklejalem dolna szybe w swoim terra i po paru dniach juz sie wywietrzylo. Musisz poprostu wystawic na pole pare dni odczekaj i sie wywietrzy.
-
toc on pisze ze nie na dwor !! podstaw wielki wentylator (letni taki) :P i niech wieje roslinki przezyją wichure
-
Ustaw jakis wentylator, moze byc nawet komputerowy (maly ale zawsze przyspieszy proces schniecia).
-
jakie Wy sylikony kupujecie? jak ja kleje to nie śmierdzi po dniu a nie jest wietrzone :]
-
Może ma sylikon budowlany do uszczelniania zlewów itp a nie do klejenia akwa
-
niekażdy jest PRO (pro- profesjonalistą ) :P
-
Pewnie że nie, zwłaszcza jak ciężko takiemu delikwentowi poczytać cokolwiek na forum. Nie ?
-
Witam
Terrarium bylo wykonane na zamowienie przez Quentina i nie mam pojecia jaki tam jest silikon.
Pozdrawiam
-
możesz przed wstawieniem tam zwierrzaka przygrać troche to te związki śmierdzące szybciej odlecą :]
Uprawnienia umieszczania postów