Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Co mu jest??

Re: Żółw, który nie lubi wody...

jakby mnie ktoś wsadził do ciasnej miski zamiast w miarę dużego akwa to też bym drapał i chciał wyjść... z dwojga złego lepsze chodzenie po lądzie niż kręcenie się w kółko w misce!!!! jakbyś go wpuściła do większego akwa i głębszej wody po jakimś czasie natura przypomniała by mu co ma robić... miliony lat ewolucji i przyzwyczajeń nie można zmienic w przeciągu kilku lat..z początku mógłby być wystraszony ale tylko przez kilka dni.

Re: Co mu jest??

KITT skąd wziąłeś pomysł o namaszczaniu witaminami? Dr Zajączkowski (chyba) twierdzi że nadmiar witamin jest bardziej szkodliwy niż niedobór (choć myslę, że żółw o którym jest temat nie ma ich za dużo).
    Do Minii: Zapewnij zwierzakowi odpowiednie warunki. Akwa lub b. duża miska (w ostateczności). Jak tam w końcu z ogrzewaniem i oswietleniem?
    Jak nie masz warunków to oddaj/ sprzedaj i kup tamagohi.

Re: Co mu jest??

hm pszez krótk iczas podawania duzej ilości witaminy nicz sie raczej nie stanie może nie pomoże ale nie zaszkodzi.a ja sie tak pszedtem rozpisalem bo niewiedzialem że ten zolw nie ma gdzie mieszkać widocznie wcześniejszych postów ni pszeczytałem:/

Uprawnienia umieszczania postów