Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Przegląd stepowgo.

Dziunia
    Guest

Przegląd stepowgo.

Zawiozłam dzisiaj mojego stepcia do Kliniki Małych Zwierząt na "przegląd" Okazał sie być (tak jak przypuszczałam) chłopcem, ma ok 9 lat i jest w dobrej kondycji. Obcięto mu pazurki, przycięto dziob, zbadano czy nie ma robaków...
    Ale nie o tym tu chciałam opowiedzieć.
    Pan dr zapytał o diete. Opowiedziałam jak to było zanim trafił do nas (sałata i ogórki) i jak jest teraz (zielono, zielono, zielono minus sałata). Dowiedziałam się, że czasami dawać mięso, biały ser i jajko. Jednym słowem samo białko, którego na tym forum każą się wystrzegać. Ludzie zgłupiałam. Komu tu wierzyć, co robić?
    Pozdrawiam

MataManX
    Guest

Re: Przegląd stepowgo.

Nie ma to jak wet z informacjami z przed 20 lat :P

zielono, zielono, zielono minus sałata

i to jest to

ja wierze forum i nie widze zeby moj żółw zle miał!! wręcz przeciwnie - jest aktywny i wszystko u niego jest OK

a tak jak napisał MataManX - gostek ma informacje z książki sprzed 20 lat

Przepraszam, ze tak z grubej rury. nie mialas jezyka w gebie, zeby tego weta wyprowadzic z bledu i zeby innym takich bzdur nie opowiadal ? Przeciez temat byl wielokrotnie walkowany i argumenty przeciw takiej diecie sa silne. Wet skonczyl studia dawno temu i nie pokusil sie o uzupelnienie a wlasciwie uaktualnienie swojej wiedzy.

Uprawnienia umieszczania postów