Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Nowy dom

Re: Nowy dom

Tradycyjnie, rurka i wiadro. Gdybym zamawiała, pewnie poprosiłabym o kranik w okolicach dna, ale to akwa było kupione gotowe... Na razie dwa filtry: duży kaskadowy i wewnętrzny radzą sobie całkiem przyzwoicie - woda jest jak kryształ. Mam nadzieję, że wystarczy podmiana raz natydzień, tak jak było w starym akwa.

przez te kilka m-cy jest wszystko ok, półeczka wytrzymuje narazie wszystko.... tylko czasem jak zaczną te małe potworki robic demolke to odlepiaja przyssawki... ogólnie konstrukcja udana, prosta i łatwa w czyszczeniu...

To dobrze, może i u nas się sprawdzi

Najnowsza informacja: konstrukcja nie opiera się na nóżkach, tylko wisi na drucie i jednocześnie na przyssawkach. Całość w miarę stabilna i gigantyczna, żółw na tym ginie, ale miejsca ma duuuuużo, w każdą stronę może się obrócić. Mniej więcej 1/3 akwa jest pod półką, więc ma sporo miejsca, żeby się w razie czego schować. Niestety, korzeń trzeba było wyjąć. A tak fajnie na nim pływał, zaczepiony łapkami. No ale trudno coś za coś.

wloz jakis kamien i na nim oprzyj korzen. gadzik bedzie zachwycony!

Witaj.Widzialas u mnie jakie ja mam rozwiazanie?Polka wisi na samych przyssawkach i tez nie jest wcale mala(40x40 cm.)Jest ona z pleksi,a podejscie jest wygiete nad swieczka-wiec jest to calosc.
    Pozdrawiam.

Moje jest b. podobne, tylko z PVC. Też wygięte na gorąco. Na razie - rewelacja.

Nie da się, ten korzeń jest za duży. Pólka, wielce wygodna, niestety pokryła dużą część powierzchni i korzeń zająłby resztę. Chyba, że znajdziemy, lub kupimy mniejszy...

Uprawnienia umieszczania postów