Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: łupki

łupki

Gdzie można kupić tanio łupki?? Gdzieś przeczytałem że można już nawet od 1.50-3zł za kg ale niewiem gdzie, bo w sklepach akwarystycznych to jest duzo drożej.. dzięki za pomoc.. /pozdrawiam

Cron Munich
    Guest

Re: łupki

NA allegro

MataManX
    Guest

w centrach ogrodniczych będą w najlepszych cenach, zwłaszcza w specjalizujących się w budowie stawów i dekoracji ogrodów

Łukasz Czura
    Guest

Najlepiej na allegro w dziale Dom i Ogród i poddziale Wyposażenie akwariów. W zoologikach też, ale myślę że tam będzie o wiele drożej wpadnij tu i tu...

Łukasz ma rację, na Allegro jest raczej taniej niż w sklepie.
    (chyba,że masz gdzieś koło siebie jakieś kamieniołomy: tam jakieś drobne parę kilo można za friko dostać)
    Jeśli chodzi o Allegro, z miesiąc temu, jak urządzałem nowe Malawi, kupiłem 30 kg róznych łupków od użytkownika o nicku "Opawcio" Płaciłem 1,90 za kilogram. Miał naprawdę duży wybór. Mogłem odebrać osobiście w Warszawie, tzn mogłem wybrać sobie to, co mi pasowało (kolory, kształty). Miał wtedy biały i kolorowy kwarcyt, czarne grafitowe filitowe, zielone złoto-rude srebrno-rude serycytowe, no i bardzo ładny żółto-beżowy i czerwony piaskowiec. Jeżeli "Opawcio" nie ma akurat aktualnie otwartej aukci na łupki, to z pewnoscia za kilka dni będzie miał nową. Ma też stronę z ofertą ( i chyba jakiś sklep w Warszawie, o ile dobrze pamiętam z rozmowy )
    Kliknij: www.grotydoakwarium.com
    A i zapytać nie zaszkodzi: pawcio@grotydoakwarium.com

Wbrew pozorom, to nie jest zamierzona reklama.
    Pawcio nie jest moja rodziną, nigdy go nie widziałem.
    Obsłużyła mnie wtedy jego małżonka albo siostra. Przemiła osoba.

Uprawnienia umieszczania postów