-
co robic?
moje dwa zwolwiki sa po odrobaczaniu Metronidazolem i fenbendazolem -> minal tydzien od podania lekow -> caly czas sa osowiale; do tego zaczely kichac a u jednego zauwazyalam podpuchniete powieki ... co robic?!!!!!!!!
-
Re: co robic?
A jakie to są żółwie? Czerwonolice? Zwiększ temperaturę i wilgotność w akwaterrarium no i powinnaś udać sie do weterynarza! Przynajmniej takie jest moje zdanie!
-
dwa greckie ... jade jutro do Smoka i zobaczymy -> mam nadzieje ze trafie na p. Malute
-
To tutaj moja wiedza się kończy bo ja sie zupełnie nie znam na żółwiach lądowych! Ale mam nadzieję że szybko wrócą do zdrowia!!!
powodzenia...
-
hej hej! dzieki za checi:-) bylam dzis w Smoku i okazalo sie ze moje zolwie przytruly sie za duza dawka Metronidazolu ... ( no takie byly zalecenia poprzedniego weterynarza - nie ze Smoka) no ale to nie ja jestem specjalista w koncu tylko weterynarz do ktorego chodze, prawda? nie ma to jednak , jak 'team' ze Smoka -> moje zolwiki dostaly konska dawke winaminek i moze bedzie lepiej; zreszta rano i tak juz lepiej wygladaly wiec mysle ze poprawi im sie ; pozdro
Uprawnienia umieszczania postów