Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: ludożerca

Re: ludożerca

Tak, szczególnie jak komuś kawałek palucha odgryzie... Moja starsza córka miała taką przygodę z naszym Dziuńkiem , chciała mu poprawić filtr i wsadziła łapę do akwa. On oczywiście potraktował ją jak jedzonko i użarł do krwi, prawie odrywając kawałek mięcha. Był wrzask i żółw został posądzony że, cytuję, "zrobił to gad podły złośliwie". Teraz daje mu jedzenie z wysokości co najmniej pół metra, bo podejrzewa go o to że potrafi rzucić się na nią i podskoczyć co najmniej na 30 cm, po to, żeby ją specjalnie złapać... A przecież wystarczyło wrzucić mu coś do żarcia w drugim końcu akwa i po sprawie!

ziomalka_puma
    Guest

Ochh a fuuj... ale nie będe jej już nic mówić- byla taka rozstrzęsiona że ledwo mi o tym opowiadala - bo jej kochany , słodki żółwik zrobil coś takiego... Jakby sie jeszcze o jakichś robakach dowiedziala to chyba by dostala zawalu...

Radek. P.
    Guest

Słyszałem o tym, ale te robaki są już wystarczająco ohydne. :-)

Radku a co jest twoim zdaniem lepsze leżeć z potworną gorączką w szpitalu przez 3 miechy czy patrzeć na jakąś glizdę ?

Radek. P.
    Guest

Wiem, że gorsza jest salmonella, ale jak powiedziałem: Całowanie stworzenia, o którym wie się ile ma glizd jest już wystarczająco odpychajace. Ale w sumie dobrze, że napiałeś o tej slamonelli. Myślę, że gdyby się zajżało do żołądka naszych ślicznych potworków, znalazło by się jeszcze całkiem dużo innych gatunków paskudstw.

Przestańcie, na litość boską, bo już mam jakieś koszmarne wizje kłębiących się robali!!!

Może wydała się mu smakowitym kąskiem

Widze po Waszych postach że moje gadziny sa bardzo przyjazne, do akwa moge spokojnie wkładać ręke! ale za to jak je wyjmne na chwilke z akwa to zaraz syczą niezadowolone i niech tylko podsune im palca pod dziób to... chrams!!!

Uprawnienia umieszczania postów