Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: dlubanie w piance ??

Unit
    Guest

dlubanie w piance ??

Czy tylnia scianke do terra mozna zroibc z pianki tzn dlubac w piance i czy macie jakies fajne fotki tylnych scianek dla gekonow i dla warana

Re: dlubanie w piance ??

dłubanie w piance brzydko wychodzi i ciężko coś ładnego wydłubać w biance (przynajmniej tak wywnioskowałem z moich prób dłubania

chrzanu
    Guest

można zrobićścianke z pianki, a jeżeli chodzi o łubanie to dobiero jak zaschnie na 100% i lepiej zostawić takie kule jak wychodzą po zaschnięciu niż dłubać bo naprawde trudno jest coś ładnego wydłubać

Ciapek_anolis
    Guest

hehe , w piance sie nie dłubie , pomyliło Ci sie z kora z biofilu albo ze styropianem jesli robisz tło z pianki to poprostunałóż teraz zaprawe z pigmentem , a jak chcesz robic ze styropianu to pianka mozesz uzpełnić jakieś braki , ale odłubaniu w piance nie słyszałem

Unit
    Guest

pianka dla wtajemniczonych to inaczej styropian a raczej jego gatunek i w zasadzie powinno sie dac w nim dlubac

Z pianka jest kiepsko. Osobiscie probowalem robic scianke z pianki i teraz beda ja demontowal i robil ze styropianu co wychodzi o wiele lepiej i mozna go "przypalac" Pianka po zaschnieciu robi sie bardzo twarda i nie mozna jej nadac takiego ksztaltu jak by sie chcialo.

Uprawnienia umieszczania postów