-
Re: ZNALEZIONA
co? 19cm i 3 lata ? To mój ma jakieś 8cm i ma ok. 2 lat!
-
nikt nie jest doskonały..... mnie też się to już przytrafiło.........
-
MataManx tak jak zauwazyl bruenor pisalem o jej wygladzie i tylko moge to potwierdzic,a na dowod mam ja nakrecona na kamerce z kazdej strony.Nic nieszkodzi z tym "h",ale za spostrzegawczosc nalezy ci sie 5+ bruenor.
ja tez nie moge uwierzyc Olcia w jego wiek,bo moj samiec tez ma ponad 4 latka,a ma tylko 12 cm.Natomiast samiczka,ktora kupilem z zoologika(straszne warunki miala) jest troszke mniejsza od niego(nie wiem ile ma),ale napewno go niedlugo przerosnie.Obydwa przy "ZNALEZIONEJ" wygladaly jak mama z dziecmi.Jej wlasciciel powiedzial mi jeszcze,ze u niego w klatce jest zolw z tego samego miotu i jest taki jak moje-juz nie wiem od czego to zalezy,ale to pewnie tak jak u ludzi : jeden niski,a drugi wysoki.Pozdrawiam serdecznie.
-
Co do wypadania zólwi przez balkon, pamietam kiedys impreze u Kumpla, znajoma byla w ogrodku i podchodzi z zolwiem w rekach do gospodarza i pyta: Tomek czemu mi nie powiedziales, ze masz zolwia? Tomek nic nie wiedzial o zolwiu, bo ten wypadl z I pietra. Zolwie lubia latac
Pozdrawiam
Marek
-
Niestety, nie bardzo lubią chyba jednak.... Kiedy chomik, świnka morska lub inny zwierzaczek spadnie z jakiejś wysokości, może umrzeć (zdechnąć jak kto woli) już po kilku godzinach... Z żółwiami jest inaczej, właściciel zapomni już, że jego żółw przeżył upadek, a żółw może więcej się nie obudzić, ma to związek ze zwolninym procesem metabolicznym u żółwi.
Uprawnienia umieszczania postów