-
!!!SCIANKA!!!
Czytalem archiwum w sprawie budowy scianki, w opisie wyglada wszystko ladnie. Nie znacie jakies strony gdzie byloby to wszystko dobrze pokazane? Bo nigdy nie budowalem i to pewnie banalnie proste ale nie chce popsuc.
-
Re: !!!SCIANKA!!!
chodzi Ci o scianke z kory czy kamienia?
-
z kamienia, albo jakas pianka czy cos takiego, to dla pajakow zeby ladnie wygladalo w terrarium.
-
hm ja sie nie bardzo znam na tych budowlach, ale poczekaj na odpowiedzi Avikularii albo jakiegoś innego bossa pozdro
-
Awikularia, sorki za błąd w pisowni jakoś sie ostatnio zangoliłem ;D
-
scianki sie buduje bardzo latwo zalezy z czego chcesz zrobic
jesli korek wystarczy przykleic na sylikonie lub kleju matarzowym
jesli styropian wystarczy przyljeic jak wyzej pozniej uformowac ksztal i nadac ladny wyglad za pomoca zaprawy fugowej
jesli kamyki lub kora wystarczy zaprawe klejowa do plytek rozrobic wg przepisu na opakowaniu wylac cienka warstwe do srodka i przykleic kamyki lub kore
oczywiscie terra musi sie wtedy znajdowac tylna scianka do dolu
-
ja polecam korek z Biofila , przyklejasz go do terra na silikon a póxniej dłubiesz nadając superowe kształty :http://biofil.pl/biofiles.php?d=polecamy&jezyk=pl
Bardzo łatwy w robieniu a wyglada extra!
-
-
ja tez sie dolaczam to propozycji z korkiem, a terr dla pajaka szkoda sie bawic w budownictwo male terrarium ciezko tam cos porobic a korek jak wytniesz dobry format to nawet nie musisz kleic wystarczy wcisnac sam tak mam
-
no i jak bedziesz skubał korek to mozna porobić jaskinie , pułeczki itd
Uprawnienia umieszczania postów