-
Re: hm,podlacze sie pod ten post
ej no Krist teraz to przesadziłeś !!!!!!!!!
Czy nie wiesz że wszystkie mrówki w polsce są pod ochroną ??
Potruły by się pewnie taką babą
-
Re: żółw w ogrodzie
krist,niestety kolezanka jest gatunkiem nr.2 :|sprobuje ja sama namowic a jak nie da sie przekonac to zrobie tak jak radzi andriusza.bo dla nich to na prawde meczarnie...
-
Skoro ta koleżanka jest gatunku drugiego to może łatwiej ją będzie namówić aby oddała te żółwie...
-
Kajolka,
Uważaj żeby w trakcie rozmowy nie urazić dumy tej panienki. Przeprowadzenie takiej akcji wymaga dużej dyplomacji, taktu i bycia MIŁYM (ja w takich sytuacjach zaciskam zęby i z sympatycznym uśmiechem powtarzam sobie jak matnrę: „to dla dobra żółwi”, „to dla dobra żółwi” ...); agresja zawsze rodzi agresję i panienka może robić właśnie na przekór a odbije się to wiadomo na kim. Trzymaj nerwy na wodzy i może spróbuj ją jakoś podebrać (połechtać ambicję; opisać straszną historię; przez wspólnych znajomych etc. – zresztą Ty ją lepiej znasz). Też jestem z wawy więc jeśli chcesz mogę Cię moralnie wesprzeć, mój tel. jest w moim profilu.
Agnieszka
-
eh..narazie zero efektow,odpowiedz ciagle ta sama:'fajnie'.ale bede walczyla dopoki mi sie nie uda.jak nie podzialaja blagania i prosby to TOZ zawolam,ale oni to i tak akurat reaguja :| jak na podworku pijany sasiad oblal psa rozpuszczalnikiem to nawet nie przyjechali :/
Uprawnienia umieszczania postów