Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Termostat - pytanie o czujnik temperatury

Re: Termostat - pytanie o czujnik temperatury

ok dzięki coolary

A mi baran w sklepie powiedział że euroster 2000 nie ma czujnika podłogowego i mi wcisnął jakiś inny i wyszło że przepłaciłem.

A jeszcze pytanie do coolarego czy w tym terra dla viridiska do utrzymywania wilgotności używasz tylko fogera czy spryskujesz jeszcze.
    Napisz jakiej firmy i model masz ten termo-higrometr i jak się spisuje.

przeciez na tej stronce jest wyraznie ze termostat EUROSTER moze byc w dwoch wersjach:
    - "goly" - czujnik wmontowany na stale w obudowie termostatu (201,30 zl)
    - z czujnikiem podlogowym - ten ma czujnik na kabelku (237,90 zl)

Coolary pisze o tej 2 wersji ...

model z czujką ma na końcu litere "P". Terrarium też zraszam, fogger podnosi wilgotnośc - konieczna jest też imitacja deszczu. Obecnie używam już innych terrariów niż to na stronie. To był prototyp. Być może wkrótce je odsprzedam Mam mało miejsca w domu i nie moge sobie pozwolić na jego "składowanie" bo może jeszcze sie przyda

prototyp..??? może dasz jakieś zdjęcia terrariów które teraz masz u swoich viridisów...

Jak wszystko będzie gotowe zdjęcia pojawią się na mojej stronie i na forum. Wykańczam terraria dla podrostków nadrzewnych węży. Żeby odchować przez pierwsze 12-18 miesięcy, w wakacje czeka mnie budowa 2 nowych regałow dla dorosłych.

Coolary a u tych podrostków viridisów jak utrzymujesz odpowiednią wilgotność? systemem zraszjący?

Zwyczajne zraszanie Systemy zraszające (takie jak w biofilu) bede instalował w terrariach dla dorosłych nadrzewnych dusicieli.

czyli udaje Ci się utrzymać odpowiednią wilgotnośc samym zraszniem czy jeszcze foggerem?

Uprawnienia umieszczania postów