Paulazz to nie chodzi o Twój wiek.. sa tu bardzo młodzi hodowcy gadów ,którzy mają b.dużo sukcesów w hodowli swoich podopiecznych i nie raz usłyszałam tu wiele cennych uwag na temat ich hodowlii. Ty natomiast posunęłaś się nawet do stwierdzenia ,ze piach i kamienie ułatwiaja żółwią trawienie. Pomyśl ,czasami o kosekwencjach takich wypowiedzi. Gdyby nikt z nas tu nieoponował w tej kwestii ,ile osób przyjełoby Twoją wypowedź jako dobrą radę!
Mnie osobiscie przeraża Twój stosunek do tej sprawy, większosć z NAs przyjmuje dobre rady od swoich kolegów, Ty natomiast niby piszesz ,ze nie upierasz się przy swoim stanowsku ,bo w Twoim terrarium nie ma piachu potem jednak stwerdzasz ,ze nie będziesz zmieniać zdania bo kilka osób tak powiedzialo .
Widziałam Twój profil i dziwi mnie fakt ,ze sama nie trzymasz żółwi na piachu a jednak polcasz i wygłaszasz opinie ze jest to dobre podłoze ( i środek na trawienie).
Na końcu dobra rada ,aby nie polemizowac na tematy o których nie mamy pojęcia bo moga one wyrządzić wiecej szkody niż pożytku
aleksandra.