-
Re: Żółw promienisty Geochelone radiata
Dobrze będzie jesli przybędzie dobra strona o żólwiach na pewno się przyda, kiedys z Jojkiem myśleliśmy nad polskim odpowiednikiem chelonia.org ale ze względu na małą liczbę ludzi jaką by się udało do projektu zebrac to raczej nic z tego nie będzie
-
Z wykorzystaniem informacji nie ma problemu. Radziłbym raczej przetłumaczyć informacje ze stron które podałem, bo trochę tego tam jest.
-
Pite, chętnie bym się przyłączył do Twojego projektu i pewnie nie tylko ja. Obecność takiej strony z pewnością podniosłaby "morale żółwiomaniaków". Świetny pomysł.
P.S. Tak nawiasem, zbliża się giełda w Świętochłowicach i czy ktoś z was pojawi się na niej? Może jakieś spotkanko?
Pozdrowienia!!!
-
To świetnie elegans że mógłbyś się przylączyć, chce stworzyc stronkę wyjątkową gdzie byłyby zgromadzone wszystkie informacje i doświadczenia hodoców na temat tych żółwi, denerwują mnie strony gdzie wszystko, słowo w słowo jest przepisane z książek. Wiec wszyscy, którzy mieli by czas i chęci do stworzenia takiego serwisu niech się tu zgłaszają, ja już pracuję nad projektem stronki.
-
witam
wybieram się na giełde do Świętochłowic
jeśli chodzi o stronkę o żółwiach to ja bym mógł zrobić opis cyclemys dentata i może trochę pomóc w opisie żółwiaka chińskiego i pelomedusa subrufa
pomysł jest naprawdę świetny więc może zabierzemy się do tego?
pozdrawiam
-
A nie lepiej poszerzać tę stronę niż tworzyć nowe ?
Uprawnienia umieszczania postów