Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Kryjówka dla stepowca

Oxel
    Guest

Kryjówka dla stepowca

Dajcie jakieś pomysły na kryjówkę dla A.horsfieldii. Mam nowe terra i kartonik mi już nie odpowiada. Proszę.

Re: Kryjówka dla stepowca

no ja mysle ze jakas jaskinia,odpowiednia dla wielkosci.moze byc tez bardziej 'zalesiona'czesc z korzeniem.Ja jaskinie zrobilam z kamieni(plaskich) posklejanych silikonem akwarystycznym,tak by zolwica sie nie dostala do niego(silikonu) Pozdrawiam,
    Kajolka

Witamy na forum nową tutaj osobę.

MataManX
    Guest

Oxel już w miarę doświadczony jest swoją drogą na innych forach jest aktywny a co do kryjówki to polecam jakieś duże korzenie lub kawał wydrażonego pniaka potrafi to pięknie wyglądać jak się przy wykonaniu postarasz

Oxel
    Guest

Bardzo zabawne.. ;D Dziex za podpowiedzi. W poprzednim terra chciałem też dać wydrążony pniak. Ale nie miałem go z kąd wziąść. Teraz taki pień ma mój waran, i go mu nie zabiorę...

Pozdro

MataManX
    Guest

nie wiem ci zabawnego tu widzisz ale co do pniaka to rozejrzyj się w miejscach gdzie wycinaja stare drzewa (najlepiej grochodrzew bo on ma najcześciej juz pusty pień, jak masz możliwość to rozejrzyj się po przecinkach w okolicznych lasach jak nie dasz rady nic znaleźć spróbuj zrobic coś w rodzaju groty z atlasu

Uprawnienia umieszczania postów