Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Bąbelki

Re: Bąbelki

Dziekuje za wszystkie odpowiedzi...te pomocne i te nie
    A co do Dr Roberta, to sorki że nie podałem dokładego gatunku, rozmiaru, łacińskiej nazwy i daty zakupu, wiem że to bardzo ważne ale wiem też że niektóre zachowania można wytłumaczyć bez tych informacji, jednak nastepnym razem postaram sie to zrobić

A co do bąbelek, to jak juz wcześniej wspomniałem nie robi tego często, zajada aż mu się uszy trzęsą i ma się dobrze, przynajmniej tak wygląda

jeszcze raz dziękuje

dr Robert
    Guest

Gdyby "bąbelki" puszczał żółw lądowy to byłby poważny objaw chorobowy. W tym przypadku było ważne rozróżnienie o jaki gatunek chodzi, bo interperetacja zachowania jest odmienna w przypadku "wodniaka" i "lądowca". Tutaj jednak niepodanie nazwy nie jest wielkim przewinieniem, jest tak powszechne, ze każdemu wydaje się, że siedzimy wszyscy nad jego terrarium i patrzymy na jego żółwie .

tak czy owak dziękuje!

Turtle boy
    Guest

Re: Ba˛belki

Moje żółwiki kiedyś jak miały roczek to też tak robiły chyba to była zabawa bo teraz kiedy mają już prawie 3 lata tak nierobią. Nieprzejmuj się ja też się tym przejmowałem, ale to chyba tylko zabawa. W razie czego skontaktuj się z weterynarzem

Uprawnienia umieszczania postów