Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: korek + kora

Ciapek_anolis
    Guest

korek + kora

czy jest mozliwe wycinanie dziur w korku(z Biofila)? Chciałbym w płycie korkowej wyciac dziure by w niej umiescic plat prasowanej, prostowanej kory także z Biofila.Czy korek nie bedzie sie kruszył przy cięciu? moze ktos juz porubował zrobic taki myk?

Re: korek + kora

Ciąć nie próbowałem tzn. ciąłem nożykiem i łamałem na mniejsze kawałki także myślę, że dziurę da się wyciąć Nie powinno byc z tym problemów ale chyba Sułek będzie wiedział najlepiej

Pozdrawiam, Piotr

Ciapek_anolis
    Guest

i znowu prosba do niego żeby sie wypowiedział no ale tak to juz jest jak sie ma jeden z najlepszych sklepów terrarystycznych w Polsce( o ile nie najlepszy) tak wiec czekam z niecierpliwoscia na odpowiedź na forum

ja wykleilem tym korkiem cale paludarium i tnie sie bardzo dobrze. mam tam wodospad, pulki i jaskinie z tego korka i nie bylo zadnych problemow. musisz tylko uzyc ostrego noza i nie bedziesz mial zadnych problemow

ja ciąłem dziury na wylot i tnie sie naprawde barzo dobrze., ale lepiej ciąć je jak jeszcze nie są przyklejone

Ciapek_anolis
    Guest

właśnie chodziło mi o takie dziuryna wylotdobrze to ujołeś ok , bede ciał jeszcze nie przykleione;p

dopiero dziś mam możliwość odpisania...ale widzę że już mnie uprzedzono...
    Zgadza się, można dowolnej wielkości otwory wycinać, wyrywać, wyłamywać w płycie korkowej - oczywiście przed wklejeniem do terra

Ciapek_anolis
    Guest

bardzo dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów