-
Re: Zółw egipski - z góry dziękuje ...
Chce zrobić dwupiętrowe terrarium, góre zagospadurują panie, a dół panowie Oba pietra będą miały wymiary 150/100/x. Po 2 miesięcznym okresie zimowania część podłogi stworzy "schodzy" i samiczki będą mogły "zbliżyć" się do samców Tylko nie wiem czy to dobry pomysł, potzrebne mi są porady doświadczonych hodowców, narazie nie kupuje zółwi tylko czytam (książki, forum, www) i planuje, więc wasze opinie są mi baaaardzo potrzebne Te terrarium powstanie dopiero kiedy dostane w końcu "kąt" na parafii, mam nadzieje, że będzie to mieszkanko w miarę duże Z góry dziękuje za pomoc ...
"Ojcze, w Twoje ręce powierzam ducha mojego" Łk 23, 46
-
eee 350 metrów kwadratowych... mój dom tyle nie ma... chyba coś guziczek nie ten sie wcisnął... :P a ja tak na marginesie jeżeli jest gatunek którego trudno dostać to znaczy że cos w tym jest ale czy nie można go zostawic w spokoju...
ja mam dom i tyle miejsca że moge hodować tygrysa a co podoba mi sie co że dużo doświadczenia potrzeba... o tak ja ten post odbieram... ale cóż właśnie tak nasza ludzka rasa trawi ziemię ( zaraz ktos sie przyczepi czemu ja mam stepowe 1 kupiłam od babci ze sklepu za 30 zeta z grzypica reszta to prezent od znajomego który inwestuje w kulture fizyczna i nie ma czasu)
-
a co do stepowych to proponuję samca i np. 3 samice wtedy bedzie lepiej , ale w sumie jak mówisz o dużym terra to chyba nie powinno być drak... bo u mnie sie samce do krwi gryzą o samicę albo między sobą nie wiem bo ich nie moge zrozumieć narazie
Uprawnienia umieszczania postów