Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Czy to jakis zart??

Czy to jakis zart??

czy ktos widzial takiego "zolwia wodnego"? przeciez moze go kupic jakis dzieciak ktory sie nie zna i co wtedy? dodawanie takiego zdjecia to po prostu oszustwo!
    http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=22963660

Re: Czy to jakis zart??

Kretynizm! Jak ktos jest zerejestrowany w allegro, to niech koniecznie wyjasni kupujacym, w czym rzecz...

MataManX
    Guest

jaka porażka tylko rzucić na ziemie i kopać takiego sprzedającego

wyslalam maila do allegro, mam nadzieje ze cos z tym zrobią

"Na zdjęciu znajduje się żół lądowy tylko takie zdjęcie miałem przepraszam wszystkich za tę niedogodność jestem nowym allegrowiczem dzieki Deorowi, który pomógł mi i przypominam są to żółwie WODNE "- przeczytajcie treśc aukcji zanim coś napiszecie....ale jesli ktoś nie przeczyta i kupi może być kłopot....

MataManX
    Guest

no to jak sprzedajesz żółwie wodne to poszukaj zdjęcia wodnego jak bardzo potrzebujesz moge ci udostępnić zdjęcia mojej żółwicy żebyś takich przypałów na allegro nie robił

mozliwe ze nie zauwazylam tego bo zdenerwowalo mnie to co zobaczylam, ale moglabym przysiac ze wczesniej tego dopiska nie bylo, a opis przeciez czytalam - zeby sie upewnic czy ktos nie pomylil zolwia wodnego z ladowym, moze ktos zwrocil mu na to uwage.

To nie Amatorek sprzedaje, on tylko zacytował opis z allegro. Jakbyś się wczytał w list Amatorka a szczególnie w zakończenie to byś się zorientował.

Pozdrawiam

he he ja jestem ciekawa jak te żółwie wyglądają... może to jakieś przerośnięte i pokrzywione mutanty nie nadające sie na sprzedaż :P dlatego żółw wodny ze zdjęcia jest fantastycznie podobny do lądowego i do tego pływa po trawie...

Tez wyslalam do Allegro kilka slow na ten temat! Miejmy nadzieje, ze sie tym zajma!

Uprawnienia umieszczania postów