-
Życzenia dla terrarystów>
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia składam Wam wszystkim, moi mili terraryści, dużo zdrowia, spełnienia marzeń, sukcesów terrarystycznych i niech w Waszych terrariach gości zawsze dostatek.
BRAKUS
-
Re: Życzenia dla terrarystów>
dzieki wzajemnie, ale ja tylko czekam az sie ktos doczepi ze nie ten dzial
-
Dziekujem za zyczenia
Zycze wiele szczescia
-
I wzajemnie Chociaż może ciut za wcześnie jak na życzenia bożonarodzniowe ale nie szkodzi
-
Nie ten dzial Ja rowniez zycze Tobie jak i wszystkim Wesolych Swiat
-
Też chcę sie dołaczyć do życzeń . Pogodnych świąt i szczęśliwego nowego roku
życze wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Nawzajem i...
Z okazji swiat zycze:
wszystkiego co najlepsze, szczescia w zyciu osobistym, sukcesow w pracy, dobrego zdrowia, domku z basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwyciestw, spełnienia marzen, milych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciol, niewyczerpanych pokladow energii, usmiechu na co dzien, drogi uslanej rozami, genialnych pomyslow, slodkiego, milego zycia, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyslnych wiatrow, gorącej milosci, swietego spokoju, zadnych trosk, powodzenia u plci przeciwnej, wysokich lotow, rzeskich porankow, pomyslnosci, trafnych
decyzji, intuicji w interesach, prezentow od losu, duzego lozka, pekatego portfela, szerokiej drogi, milego szefa, jasnosci umyslu, niebanalnych wyzwan, milych snow, pewnosci siebie, wielkiej fortuny, wielu usmiechow, biletu do nieba, pelni zycia, wielu niezapomnianych chwil, duzo slonca, olimpijskiej kondycji, jak najmniej zmartwien, wyjscia z kazdej sytuacji, stu lat zycia, wielu ciekawych znajomosci, wiecej życia w życiu, wielkiej przygody, zlotej rybki, zimnego piwa, silnej woli, ambitnych planow, gwiazdki z nieba, i wszystkiego naj naj.
-
No to ja też się dołączam do życzeń i życzę jeszcze aby dzisiaj w nocy każdy usłyszał same miłe słowa od swoich podopiecznych
Uprawnienia umieszczania postów