Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Pazurki żółwiowe

Jarek Zajączkowski
    Guest

Re: Pazurki żółwiowe

A wracając do tematu.... Jeśli żółw "ma nieszczęście" żyć na pokojach i wyrosły mu szpony tyranozaura - lepiej piłować niż przycinać. Mniej boli. Do takich celów używam wysokoobrotowego narzędzia Drehmel z odpowiednio dobranym kamieniem ściernym. Może być również pilnik do ...paznokci z tym że praca jest żmudna i długotrwała i nie każdy żółw wykaże się cierpliwością.
    ps. do sałaty podchodzę radykalnie - nie podawać!

No wiec po przesladowaniach Natalii na wszystkich forach tutaj (żarcik) odpowiadam: Jezeli uda mi sie jakos namowic rodzicow zeby mi ta pusta szafe wywalili z pokoju, to terra dla zolwia bedzie Zaczynam juz zbierac

PS Sorry ze sie nie odzywalam ale gadam teraz z MataManX na GG

No, zobaczysz, jaka będziesz zadowolona I Twój żółwik też Jakby co, pisz - poprześladujemy Cię dalej))

Pozdrawiam
    Natalia

Dupa(( Gadalam z mama i powiedziala ze szafa nie wyjedzie :/ A w takim razie nie mam gdzie postawic terrarium (na akwa sie zgodzili a na terra nie :/) Moja mama mowi ze uwaza ze jest mu tam dobrze, i ze blablabla, blabla, bla, moge go oddac(
    A ja nie chce go oddawac (

Buuuuu(((((((

MataManX
    Guest

a skąd mama wie że mu dobrze ?? porozmawiaj z nią daj jej do przeczytania opis żólwia cały czas pertraktować się staraj

Przekonywalam jak moge, i nic ( Na nia nie ma sily ( Jedyne miejsce jakie mam to w takim razie 66*33*25..

Uprawnienia umieszczania postów