Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: MATIIK

MATIIK

Cześć Matiik, nie udało mi się znaleźć twoich namiarów, więc piszę tutaj.
    Wyczytałam, że masz bycze akwarium z żółwiami. Ja też zamierzam zamówić dość spore- w sumie około 500l, ale wypełnione jedynie 200l. Mam więc kilka pytań do kogoś kto zmaga się z równie dużymi gabarytami. Dasz mi swojego maila? Czy odpowiesz tutaj? I czy w ogóle odpowiesz?

Re: MATIIK

A w czym tkwi problem?

Mój e-mail to mateuszpol@wp.pl
    lub Mateuszpol@autograf.pl

Ja podałem ogłlną wartość litrazową akwa wody jest w nim jakieś 250-300 litrów

Dzięki, odezwę się wkrótce.

Problemów jest sporo. Jeżeli Matiik mi nie odpowie, to będę dalej pytać i na pewno zacznę od Ciebie . Po prostu nie chcę się rozpisywać i zaśmiecać strony zbytnimi szczegółami. Dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam

Coolka
    Guest

jak juz jestesmy przy duzych akwariach to mam pytanko

Jak duze akwarium powinnam zakupic dla trzech doroslych czerwonolicych?
    Moje jeszcze nie sa dorosle ale wole im od razu kupic porzadne akwarium zeby potem nie zmieniac.

Jesli wiecie jakie powinno byc to podajcie wymiary
    z gory dziekuje

Takie wymiary (minimalne) znajdziesz chyba w opisie gatunku na tej stronie.

Serena po to jest forum, żeby na nim się pytać, a może Twoje pytanie jest takie, że i ja bym się troche mógł podszkolić.

Nook
    Guest

tak forum jest po to zeby sie pytać, ale nie o to co bylo albo wałkowane milion razy i nie o to na co idealnie jest odpowiedz w opisie gatunku po to są opisy żeby brać z nich wiedze i wystarczy się lekko wysilić żeby znaleść konkretny fragment wymiary terrarium

Uprawnienia umieszczania postów